Utmanad!

Me got utmanad by Tesan! Kostiga ovanor och egenheter var det...hmja! Får se vad det blir av det här!

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

1. Knäpper med tårna. Ibland tänker jag inte på det, men B tycker att det är ganska irriterande. Tydligen!

2. Tvättar nästan aldrig mina linser...Usch, borde bli bättre! Ögoninflammation är ju inte kul! Trust me! (Tesan du är inte ensam ;)

3. Jag har tre njurar, det ni!

4. Har sytt 44 st stygn totalt, på kroppen alltså, varav 42 st är i huvudet. Det mesta döljs turligen nog av mitt hår!

5. Går aldrig på A-brunnar! Jag vet, det är fånigt, men det sitter i sen så länge...

Svårt att utmana! Får se om jag lyckas hitta någon outmanad! Uppdatering sker!


Kalas på mångs sätt!

Ojojoj! Nu är det mycket att rapportera! ;)Vagabondskor

Kryssningen gick bra! Liten besvikelse över att det knappt var nått folk på båten bara och att det inte fanns ett enda pilgrimssmycke ombord för den delen heller! Vi fick med oss lite taxfree-sprit i alla fall...

På dagen innan vi åkte båten gick vi ju som sagt på stan och jag kunde inte låta bli att köpa ett par Vagabond-skor jag tittat på tidigare. Skulle bara ångra mig sen om jag inte hade köpt dem! Fyndade även i en svart klänning på rean och i ett par ljushållare från Granit.

Igår var det inflyttningsfest hos T och F! Det var kul! Många nya ansikten också! Skulle dock upp och jobba tidigt idag, men det är väl smällen man får ta!

Efter jobbet blev det en sväng till kista för en sista minuten-inhandling av födelsedagspresenter till pojken som fyller år idag! Det firades hemma hos hans mamma med god middag!

Imorgon bär det av till Uppsala igen, men först ska jag ta en sväng till stallet och hälsa på pållen! Ska bli mysigt, var länge sen jag träffade henne nu!

På havet

Ikväll bordar jag och B Viking Lines Amorella för en 24h-kryssning till Åbo! Buffén är redan bokad! =) Såg på deras hemsida att de hade Pilgrims-rea, så det ska jag kolla in. Sen blir det förmodlingen lite inhandling av diverse alkoholhaltiga drycker...Ja, ja jag vet! Men det är billigare ju!

Ska åka in till stan redan nu tänkte vi. Va länge sen jag gick på stan (i stockholm...) så det ska bli kul! Solen skiner ju också!

Amorella

So long!


Idétorka

Tänke egentligen att jag skulle skriva om den gångna helgen, men när jag försöker formulera nått vettigt blir det bara knas-! Lägger upp några beskrivande bilder istället!










Den är över nu!

Puh, nu är tentan äntligen över. 10 poäng cellbiologi. Tror jag kan får godkänt i alla fall, hoppas. Jag var inte alltför säker, för jag har verkligen inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort!

Gick på stan lite efter tentan. Självklart skulle det bli snöoväder! Köpte  i alla fall en tröja på Gina Tricot, några nödvändigheter på Claes Ohlson (headset, cykellampa, lås) och sen sprang jag på de underbaraste doftljusen på Åhléns! La först märke till dem för att jag tyckte att de var fina, men sen luktade jag på dem också! Ljuvligt! Det ena luktar kaffe och det andra vit choklad eller något liknade...mmm! Mötte N senare och vi cyklade hem i kylan...Burr!

Nu tänker jag bara ta det lugnt i några timmar, för sen är det iväg på korrefest och tentafest som gäller! =)

Ciao!

Älsklingen är hemma!

Nu har min älskling kommit hem från norrland, äntligen! Var och hämtade honom på arlanda tidigare idag och förlorde en del av min värdefulla pluggtid, men det var det värt! =)


Älsklingen

Ciao!


Födelsedagspresenter

Hej, hej igen!

Nu har släkten gått hem och det är lugnt och skönt här hemma igen! Skämt å sido, det är trevligt med släkten på besök, men det är ganska skönt när de går hem med. Speciellt idag när jag inte känner mig alltför kry...

Det här har jag fått:

  • En dator och en skrivare!
    Trodde jag aldrig! Hade anat skrivaren, men inte en dator också! Tack så jättemycket!
  • Ett armbandsur från Guldfynd
  • Ett "magnetarmband"
    Lite tufft faktiskt. Har spanat på sådana innan.
  • En necessär
    Precis vad jag behövde och jättefin!
  • En beige Filippa K-top
    Jättesöt!
  • En kalender för 2006 från Ordning & Reda
  • En ansiktskräm från Lancôme
Mår inte så bra just nu, så det kanske är bäst att jag kryper till sängs!
-Ciao

(tänkte lägga upp lite bilder, men orkar inte nu. Maybe tomorrow!)



Is this funny?

Kanske lite...;)

21

Idag är dagen då. Dagen jag fyller 21. Usch, vad gammalt det låter!
Mamma och O sjöng för mig imorse och till skillnad från när jag var liten sov jag när de kom. När man var liten var man alltid så spänd inför sin födelsedag att man inte visste vart man skulle ta vägen. Så klart vaknade man alldeles för tidigt och bara låg och väntade på att de äntligen skulle komma! Så är det inte längre alltså...

Om ett par timmar kommer släkten också. Ska väl försöka hinna plugga lite mer innan dess, så kanske jag skriver ett inlägg senare och berättar om jag fått något kul!



birthday


Nöjd!

I torsdags kväll beställde jag linser från Lensway och idag fick jag dem! Riktigt nöjd faktiskt, trodde inte det skulle gå fort! Det var ju dessutom röd dag i fredags...
Det var första gången jag beställde linser från internet. Det var ju lite pyssel med att kolla upp vad de linserna jag hade innan hade för namn på internet. Synsam använder sitt eget namn på linserna...Det kan man ju tycka vad man vill om. Dessutom var priset ungefär det halva som hos synsam! Det här rekommenderar jag verkligen! Jag ska fortsätta i alla fall, även om man måste gå till optikern ibland också...

Nu måste jag fortsätta plugga!
Ciao!

Some sort of celebration

Till ära av min kommande födelsedag samldes ett gäng vänner hemma hos mig igår kväll för starten på en utekväll. Jag bjöd på snittar, någon hittade mastemindspelet och vi hade ganska trevligt faktiskt. Fick två dvd-filmer och ett fotoalbum med alla bilder från engångskamerorna från vår kräftskiva i somras. Det var riktigt skoj att titta på dem! Hade nästan glömt bort att de existerade.

Sen bar det av till Pink Club. Bra ställe om man är många, vill slippa köa och vill vara säker på att få komma in. Fyllekäket blev en korv med räksallad och rostad lök från 7eleven. Mums!

Lite trögstartad idag kanske (tackar för det när grannen sätter igång slagborrmaskinen klockan 9 på morgonen). Har kollat  på en film, men borde egentligen rycka upp mig och ta tag i mitt pluggande. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte har börjat än...