Tentaplugg

Det finns värre sätt att plugga på än i på en filt i solen, endast iförd bikini och solglasögon.

Stekt

Sommar sommar sommar!

Dagens schema:

8.15-10.00 Föreläsning
10.00-10.30 Finputsning av projektrapport
10.30-12.00 Krocket på en av BMCs innergårdar
12.00-13.30 Lunch i skuggan (det var för varmt i solen!)
13.30-15.00 Brännboll utanför BMC
15.00-16.00 Irritation över att projektrapporter inte skrivits ut av kursledare. Vi går till datorsal och skriver ut dem istället, eftersom han mailat ut dem.
16.00-18.00 Fika på stan med kursare
Kväll: Ta det lugnt. Spela lite kub. Kanske lite vin eller cider. Förtränga att man måste börja tentaplugga ordentligt imorgon.


Go West

image184Nu har jag precis bokat tåg tur och retur till Göteborg. Efter skolans slut bär det nämligen av till Fiskebäckskil på västkusten en vecka för en sommarkurs! Kursen heter Marina Miljöer och jag tänker gå den mest för att det ska bli kul. Vi kommer bla tråla räkor och vada runt i gummistövlar bland stenarna och samla diverse organismer från havet. Att jag dessutom kommer få CSN för fem veckor är inte helt fel heller... ( det förväntas att man skriver ett arbete + en hemtenta, därav fem veckor CSN...) Det kommer bli som en liten semester att åka iväg också, även om det är skola! Först måste jag bara fokusera på min "rikitga" skola. Projektrapporten lämnade vi in idag, men nästa vecka är tentan. Ni kan bara ana hur sjukt omotiverad jag är att plugga till den tentan. Dessutom är kursboken slut på både Akademibokhandeln och Studentbokhandeln. Jippi!

Cheers mate!

I am now in Cambridge with Linda. Yes, we are very much indeed. Cheers mate!

Linda is angry, because they haven't emptied our bin.


Nu drar jag!

Snart börjar min resa till Cambridge! Planet går inte förrän 21.40 ikväll, men resan till Skavsta tar ju sin lilla tid. Ska bli så kul med en långweekend i England. Jag ska dricka massor med god cider! Och jag kommer ta massor med bilder, så ni kan vara lugna. ;) Nu ska jag fixa det sista med packningen! Ciao!

Tenta

Jaha, så var det tenta idag. Jag har varit så otroligt omotiverad till den här tentan, vilket har lett till alldeles för dåligt pluggande. Men jag hoppas det går vägen i alla fall. It have to. Och på fredag åker jag till Cambridge! L sa att det typ är sommar i England. Lovely!

Valborg

Nu är både valborg och kvalborg över! Sitter här med konstig träningsvärk efter de intensiva dagarna och tycker nog att de blev ganska lyckat! Sjukt rolig champagnegalopp! Bjuder på lite bilder med!