Ingen film...

Som jag skrev i det tidigare inlägget var det meningen att jag skulle se Narnia ikväll, men så blev inte fallet. Vi åkte till kista, kollade runt lite i affärer och brydde oss inte om att gå till bion förrän strax innan den skulle börja. Vi hade ju köpt biljetterna på internet så det va ju lugnt, trodde vi!! Men nej, min älskling hade tydligen inte lyckats med den manövern så där stod vi utan några köpta biljetter och det fanns bara spridda platser kvar...Typiskt B faktiskt! But that's life så vi kanske kollar på den imorrn istället...

Efter ha åkt runt i P's bil ett tag (ätit upp biogodiset och så...=) blev vi avlämnade hemma hos mig och nu ska vi gå och lägga oss...Så blev alltså den här kvällen!

Måste även tillägga att jag hittade ett par jättesnygga pumps i kista som jag provade. Jag insåg dock snabbt att de inte var något för mig. Jag hittar aldrig skor som sitter skönt på mina fötter. Antagligen är de för breda, får alltid ont. Skor och jag går nog inte ihop helt enkelt. Jag är kräsen när det gäller skor. Hittar jag väl några jag tycker om sitter de inte bra osv. Sneakers skulle jag nog däremot kunna köpa hur många par som helst, men man kan ju inte gå i sånna jämt och ständigt. Fast det gör jag i och för sig alltid i alla fall...Litet problem of mine.

Natti

Mastermind

 
Spelade det när jag var liten tycks jag mig minnas, men nu har mamma och O fått det i julklapp så då har vi spelat lite grann. Det är himla kul faktiskt, man får faktiskt lov att tänka lite! Men min älskling var inte alltför bra på det faktiskt, men men....han får väl lov att träna lite!

Nu ska jag snart iväg och se
Narnia. Hoppas det uppfyller mina förväntningar!


-ciao

Beundransvärd

Nu har det gått lite mer än ett år sedan tsunamnin i Indiska oceanen förändrade världen. Jag hade nog inte riktigt förstått hur den här händelsen har påverkat enskilda människors liv på olika sätt förrän för ett par veckor sedan... Man har ju alltid läst i tidningarna om katastrofen och dess offer och jag har alltid tänkt  "Usch, vad hemskt! Stackars människorna som fick vara med om detta.".
Men i samband med årsdagen visades flera program på TV och radio etc. Dessa, där man fick höra människor berätta om vad de hade varit med om och hur händelsen har påverkat tiden efter katastrofen, gav mig mer förståelse om hur det verkligen ligger till... (även om jag aldrig nånsin kan förstå vilken upplevelse det egenligen var)
Men det som riktigt satte huvudet i spinn var en blogg,
Emelie Ohlssons blogg. En otroligt beundrandsvärd tjej som skriver mycket starkt och berörande om katastrofen och dess följder i sin blogg. Ni kanske såg henne i SVT's sändningar från Khao Lak i måndags när de sände hela dagen till Tsunamioffrens minne... Jag läser hennes blogg varje dag numera och jag rekommenderar er starkt till att också göra det! Jag beundrar henne, hon är stark och modig!



Go natt!

Första inlägget

Hej!
Efter lite om och men har jag tillslut skaffat mig en blogg. Jag har under en tid nu läst bloggar dagligen. Har ju då alltid blivit lite sugen att skaffa en egen, men...V a d skulle j a g skriva om?
V e m skulle läsa den?
Hur som helst här är den! Vet inte hur den kommer bli, men den kommer inte bli som de flesta modebloggar som många skriver...Det är nog ingenting för mig! Men visst kommer det antagligen komma in något av den varan även här!