En liten runda

Idag har vi varit ute och införskaffat ytterligare saker till festen. Dessutom har vi köpt present till N som fyller år i helgen och ska firas imorgon! Ingenting av det vi köpt kan jag skriva här, för allt måste bli en överaskning! Hihi!

Loppis

Kvällen har spenderats på loppis i Vallentuna! Det var superkul och mycket shopping blev det för oss fyra som var där.

B, T och P hämtade mig från jobbet och så drog vi en snabbis förbi BK för att få i oss lite mat. Sedan satte vi fart mot ett loppis i Vallentuna, som min medryttare rekommenderat.
Mycket saker fanns det och dessotom var det sommarrea, dvs 50% på hela sortimentet utom kläder, möbler och leksaker.
B och jag fick med oss två par högtalare, en film och två stycken planksteksplankor hem.
T gick loss på två par skor, en väska och ett halsband och P köpte bland annat tallriksunderlägg och hålslagare.
Dessutom köpte vi en hel massa saker till den kommande festen. Allt var superbilligt! Det dyraste (förutom högtalarna) kostade 25:- tror jag.

Åkte hem till B efteråt och lyssnade på högtalarna med hans nya NAD-förstärkare. Det ena paret lät rätt hyffsat så det ska vi använda i nya lägenheten. Det andra paret var ena högtalarens diskant paj så det ska vi lämna tillbaka. Då har vi ett par över, som B hade sen innan, som vi kan använda på festen. Superduper!

Ikväll blir det alltså "Landet för länge sedan" som god natt-film. Den är så bra! Lillefot är sötast!  


Födelsedagskalas!

Idag fyller L 21 år! Grattis!!!

Snart ska bege mig dit för att fira! Ja, må hon leva. Ja, må hon....

Tidig Morgon

God morgon!

Vaknade före väckarklockan idag, 05.30.

Det regnar ute och jag som hade tänkt att cykla till jobbet... Nu är frågan om jag verkligen ska det, ta bussen eller gå en knapp kilometer och låna bilen. Det får nog bli bussen. Känns enklast så!

För övrigt vet jag inte vart min digitalkamera är. Jag har inte sett den sen midsommarafton. Den borde vara hos N, men hon har inte sett den där. Hon skulle kolla igen och jag hoppas verkligen den finns där. Usch, vad jobbigt!

Midsommardagen

Igår var det midsommarafton.

Började dagen med en tur till hästen och en mysig tur i skogen. På eftermiddagen bar det av till N när god midsommarmat åts plus lite grillning. Åkte hem relativt tidigt ändå, men alla var blev ganska trötta efter allt ätande, kubbspelande och festande. Är supernöjd med dagen i alla fall!
Idag blir det självklart fotboll! Åttondelsfinalen ska ses hemma hos F och T. Heja Sverige!!!

Lättnadens suck

Yey!!
Har klarat alla kurser jag läst sen jag började på Uppsala Universitet i höstas! Fick precis reda på den sista tentan! Nu borde man väl känna sig lite stolt eller hur? Om inte annat är det väldigt skönt. Omtenta är inte något jag är supersugen på i alla fall...
Om någon är intresserad är det de här kurserna jag har läst det här läsåret:

HT05:

 Kemi, grundkurs 6.0 p
Grundläggande algebra 3.0 p
Introduktionskurs i matematik 1.0 p
Grundläggande datoranvändning 2.0 p
Cellbiologi 10.0 p
Grundläggande bioteknik och bioinformatik 2.0 p

VT06:

Endimensionell analys 6.0 p
Linjär algebra 3.0 p
Orgranisk kemi med antalytiska tekniker8.0 p

Nu ska jag dra iväg till mina "nästan grannar" och kika in lite fotboll!

Tjo!

På Vattnet

Igår kväll var jag ute på Edsviken med pojkvännen och mammas sambo O för en skön fisketur i kvällsolen. O är ju fisketokig och är ju ute nästan varje dag! Det var länge sen jag åkte båt nu och det var riktigt härligt att susa fram över vattnet.
Fiskelyckan var det väl sisådär med. O tappade en och fick upp en gädda på ca 3 kg. B tappade en gädda vid båten. När jag tillsist fick napp lossnade rullen från spöet! Kunde alltså inte göra något sk "mothugg" och när väl rullen var på igen var fisken borta. Otur eller vad?
Det var i alla fall skönt att vara ute på vattnet. Det var varmt och vi styrde inte kosan hemmåt förrän vid 23-tiden.
Bättre lycka nästa gång, eller vad heter det?

Idag ska jag våga mig ut i solen igen. "Brännskadorna" har lagt sig, så blir en tur till någon sjö!

Kräftan Ida

AJ!
Jag är bränd!


Sommarvärmen kom tillbaka helt utan förvarning! Hela helgen, från tidig morgon till kväll, har spenderats i stallet. Det var min tur att ha stalltjänstgöring, dvs man släpper in och ut hästarna, ger dem mat osv. Detta innebär att jag är utomhus en hel del och det var inte min stackars, bleka hud beredd på. Trots solskyddsfaktor 20 är mina armar + nacke rödare än rödast och det gör så ont! Funderar på att stanna inne hela dagen faktiskt, trots att man egentligen vill vara ute i det fina vädret. Sk*t också!

Sträckläsning

Har sträckläst den här bloggen nu. Från början till slut. Det tog ett tag, men jag blev så oerhört tagen...

Nu är det verkligen dags för sängen. Måste upp relativt tidigt imorrn för att hinna fixa några saker innan jag ska iväg på studentutspring. Jag fattar inte att det var två år sen det var jag. Vart har tiden tagit vägen? Jag missgynnar verkligen inte de som tar studenten imorgon. Den dagen var verkligen en av livets bästa, klyscha eller inte.


Last Night

Vattnet kom aldrig tillbaka. Inte innan jag behövde gå hemifrån i alla fall! Men jag behövde verkligen tvätta håret! Ida bet i det sura äpplet och ställde sig på knä över badkarskanten och tvättade håret i det bokstavligen iskallavattnet! Det var bland det värsta jag varit med om! Klarade inte ens av att ha i balsam...Efteråt kände jag mig alldeles snurrig i huvudet pga att det blivit så nerkylt. Usch! Tur att hårtorkar existerar!

Stressad sprang jag till bussen ( min cykel hade åkt hem ) för att hinna till systembolaget innan jag skulle träffa syrran. Jag var helt säker på att det var fredag igår. Den här ledigheten har kastat om dagarna totalt! Hur som helst så var det ganska skönt att jag kom på att det faktiskt var onsdag och därmed köerna på systemet inte milslånga.
Middag hos syrran, sen bar det av på förfest. Tyvärr gick vi alldeles för sent till Snerikes nation och fick stå i kö ca 1,5h. Jaja. Inne på Snerikes hittade jag i alla fall N och S och lämnade syrran till sitt öde... ;) Efter dans och fotbollsspel drog jag och N till MAX och åt underbart fyllekäk. Mums!
Cyklade hem på syrrans gamla bockstyrecykel och somnade nog med en gång jag damp ner i sängen! Visst är väl verkligen sängen ens bästa vän??

Det var min sista kväll i Uppsala för nu. Snart åker jag hem till Sollentuna! Pojkvännens lillebror tar studenten imorrn. Nästa gång jag kommer till Uppsala blir nog när vi ska flytta. Hihi, det ska bli kul.

So long folks!

Ge mig varmvatten!!!

Buhu, det är bara kallt vatten som rinner ut genom kranen. Pojkvännen skrek när han steg in i duschen imorse. Just det, det var idag de skulle stänga av varmvatten. Jaja, tänkte jag, de ska ju ändå sätta på varmvattnet igen kl. 14.00. Jag kan duscha då. Ack, vad jag har bedragit mig. Det är kallt fortfarande! Å jag som ska träffa syrran om 2,5h och måste dessutom hinna gå en sväng på stan innan dess...Det här är så värdelöst!

Man är inte vuxen förrän man börjar leka!

Fyra 21-åringar på Fyrishov! Underbart kul faktiskt! Det är roligt att få leka ibland! Eller alltid.
Ikväll blir det en sista träff med gänget från klassen innan alla åker åt varsitt håll. Grillning ska det bli med lite roliga aktiviteter. Det ska nog bli kul!


School's out for summer - soon!


Tenta imorrn, sen har jag sommarlov! Tänk att jag får använda det ordet igen. Jag ska i och för sig jobba en del i sommar, men det är ändå lov. Lovely!




Dagens låt: Placebo - Infra-red

Bra eller dåligt?

cvitamin

Så här står det på min C-vitaminbrus jag har hemma. 1667% av Rekommenderat Dagligt Intag! Man undrar just om det är bra eller dåligt. Vad tror ni? Så länge delar jag mina tabletter i mindre delar!


I love you, Ich liebe dich, Frans


Dagens låt: Elias feat.
Frans - Who's da man




Bubblare: Basshunter - Boten Anna

Välkommen till min algebrabubbla

Klarar du det här?
Grattis!!!

Jag hoppas jag gör det på måndag!