Mör

Så var det avklarat. Mitt allra första Friskis & Svettis-pass. Jag hade ju tänkt att jag skulle gå på ett baspass idag, eftersom jag inte riktigt rör mig mer än att cykla fram och tillbaka till skolan. Min fysik har liksom hållit samma låga nivå ganska länge nu, eller "ganska" är ett underdrivet uttryck. Väldigt länge passar bättre. Hur som, så berättade jag mina ambitioner för en del av "friskisklanen" i skolan (alla går verkligen på friskis i Uppsala) och de lyckades övertyga mig om att medel passar mig bra. Jo visst! Styrkemedel gick jag väl på till slut... Hua. Förrutom att min koordination inte var den bästa och att vissa rörelsekombinationer var rena grekiskan (om man nu kan säga så om rörelser) för mig, så hängde jag med hyffsat bra. Tycker jag. Men mina stackars armar! Vid tredje armhävningsomgången darrade de värre än asplöv! De har fortfarande inte riktigt återställt sig, fast det lär de väl inte göra på de närmsta dagarna i alla fall. Stackars små armar... Genomblöt var jag efter passet också, men det är väl så det ska vara! Jag ska på det igen i alla fall! Fast...jag måste erkänna, det kommer inte bli ett styrkepass nästa gång.

Mitt nya liv, eller nått

Idag har jag införskaffat både träningsskor och ett Allkort på Friskis & Svettis. Jag har nog överträffat mig själv sisådär 357 gånger. Blir inget träningspass idag däremot (har kvällsföreläsning), men imorrn så! B har bestämt sig för att börja träningssimma i en simgrupp de har på fyrishov också. Så äter vi nästan nyttig mat, till lunch idag blev det bläckfiskbönsallad, typ, med bröd. Mumsigt värre.
Imorse beställde jag skor från Brandos, och jag har redan fått ett mail om att ordern är packad och utskickad. Det kallar jag service! Fraktfritt är det också, även på eventuell retur! Me like.
Nu ska jag nog spana in min gamla jobbarkompis i ett avsnitt, eller två, av Andra Avenyn. Ciao!

Me Beloved Ones

39721-142
Nyfiken kanin
39721-141
Närgången på kameran? Ne, inte jag!
39721-140
Nya akvarieinstallationen med handplockade stenar
från "Smugglers Wreck"-stranden på Zakynthos


Höst, for sure

39721-139Jag som längtade till hösten. Eller kanske inte, jag längtade till skolans start och en härligt varm sensommar. Istället får jag en isande kall, blöt "förhöst". Längtar tillbaka till värmen och havet! Jag bara känner hur förkylningen är på väg. Första sticken i halsen och en så där förförkyld nysig näsa. Vill inte! Imorrn kommer jag vakna upp med svullen, värkande hals. Faktum. I föreläsningssalarna fullkomligt osar förkylningsvirusen tack vare kanon av hostattacker, nysningar och snörvel. Menjagvilljuinte!

Ge mig Hiro, Peter och Suresh igen så blir jag glad!