Kvalborg

Så är det dagen innan valborg, kvalborg alltså! Idag ska det värmas för den intensiva morgondagen! Vi kör på lite grillning och utgång. Så måste man ju vara fin också, så jag bokade en tid hos frisören. Det blev inte hos min vanliga frisör, för det var uppbokade, så jag ska testa en helt ny. Lite riskabelt, men jag får ta risken. Nästan vad som helst borde bli bättre för mitt hår nu!

feverfever

Feber. Skitkul. Jag skulle egentligen börja jobba om en kvart, men det kan jag ju glömma... Istället får jag gå på alvedondiet och ligga i soffan och kolla på repriser. Nes hade varit mycket roligare... Orka vara sjuk! Jag hatar att vara sjuk!


Super Mario Bros

image178Jag ville verkligen att mitt Tradera-paket skulle komma idag! Jag trodde det hade gjort det också, men det var tydligen i Stockholm. Så jag lär väl inte få det förrän måndag nu. Blä! Hade sett fram emot en helspelkväll ikväll. Precis lagom nöje när man börjar jobba kl 8 dagen efter. Nu får jag väl roa mig med Talang 2008 eller något annat B-fredagsprogram istället. Suck.









Illa

Är det illa när man glömmer bort hur gammal man är? Det känns så i alla fall. Kanske så är det inte lika viktigt det där med ålder längre, det går ju liksom bara utför i alla fall... Jag fick riktigt tänka till och fundera över hur gammal jag var egentligen. Typ "Hmm, jag är ju född 1985 och nu är det 2008. Då måste jag ju vara 23. Eller?". Haha, jag skrämmer verkligen mig själv...

It's raining cats and dogs

Jag har inte alls någon lust att gå till Heidenstam för att hämta ut lite paket. Nya linser ligger i ett utav paketen så det skulle ju verkligen vara bra att ta sig dit... Dagen började ju så bra med riktigt vårsol, men nu bokstavligen öser det ner.

image177

För övrigt så är det alldeles för lång tid kvar tills Heroes börjar sändas igen. Jäkla strejk, som försenar allting! Jag får väl roa mig med mitt Nes jag ropade in från Tradera idag så länge.

NES

Jag har bjudit på ett Nintendo 8-bitars på Tradera och auktionen går ut ikväll. Jag hoppas verkligen att jag får det! Ska bli så kul att få spela! Håll tummarna för mig!

Strike

Kick off var kul. Nu kan jag namnen på minst nio stycken till av mina nya arbetskamrater! För övrigt är drinkbiljetter ett bra påfund. Och labbar tidigt på morgonen mindre bra påfund...


Kick Off

Ska snart iväg på kick off med nya jobbet. Spännande och lite läskigt. Jag har ju bara träffat alla en kortis i tisdags när jag var på utbildning... Men å andra sidan så känner inte de andra varandra så värst bra heller! Mat och bowling på Bowlaget blir det i alla fall! Wish me luck!

När jag ändå pratar om jobbet... Gå in på
Willys hemsida och tävla om ett presentkort på 1000 kr!

Puss Puss

image176

Det var ju så himla underbart väder igår! Låg ute i solen på uteplatsen efter tentan igår, somnade tom en liten stund. Inte lika fint väder idag, men våren är absolut här! Kaninerna tyckte också det var skönt att få vara ute i solen en stund...