Potter-nörd

Jag är lite fast i Harry Potter för tillfället. Eftersom jag är liiite senare än alla andra är jag inne på bok nummer två nu. Just den filmen som gick på TV ikväll också, så passande!
Hoppan!
Vilken va inte den första bilden som kom upp när man bild-googlade Harry Potter!

Work work

Jag sökte ett jobb i Uppsala någon gång innan jul. Nu ringde de igår och ville att jag skulle komma på intervju! Vore faktiskt riktigt skönt att börja jobba här istället. Det tär så himla mycket på en att behöva åka hem varannan helg för att jobba. Jag åker hellre hem för att ha kul! Så håll tummarna för mig på onsdag!

Eller den kanske är bättre så här?

Gjorde bilden nästan svartvit. Bilden får lite mer effekt ändå.

image155

Redigering

Med lite inspiration från Emelie, har jag lekt lite i photoshop och provat mig fram med lite redigeringsverktyg. Fick kommentaren om den här bilden att konstransten mellan våra ögon var lite häftigt, så jag ville förstärka det intrycket! Vad tycks?




image154

(N, om du vill att jag tar bort bilden säg till!)

Random Picture

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera bloggen, så tänkte jag bjuda på ett inlägg nu. Men så kom jag fram till att jag inte hade så mycket intressant att dela med mig av ( för det ändå som existerar i min värld nu är evolutionär genetik...). Idéen jag då fick var att jag helt på måfå skulle publicera en bild ur mitt fotoarkiv. Sagt och gjort. Jag öppnade bilder mappen, och blundandes valde jag ett album och blundandes lyckades jag också klicka på en bild. Bilden är från den 2 juni, 2006. Förfest hos en kompis som sedan ledde till utgång ( fast jag tycks mig minnas att vi aldrig kom in nånstans...). Hur som, helt random, så var jag med på bilden!
Publicerar den nedan. Jag uppmanar andra att göra likadant! ;)

Inte så smickrande bild, men det var den det blev. Även om jag ser 20 kg fetare ut. Målade bort A i bilden också (eller halshögg).

image153

Nedförsbacke

Så har man levt i 23 år då. Min 23:e födelsedag igår! Att man är så gammal redan. Fick kallelse till cellprovtagning. Så från och med nu verkar det bara som att det kommer gå ut för. Svart pist.
Men födelsedagen var ändå bra! Lyssnade på redovisningar i skolan hela dagen, sedan lagade älsklingen GOD middag till mig. Lammstek och klyftpotatis. Och Westons till! Var inte alls dumt.
Sedan hade jag bjudit över några vänner och vi åt min hemmagjorda princesstårta (som jag alltid vill ha när jag fyller år) och spelade lite spel. Trevligt trevlig. I princip hela min familj har flytt utomlands, så jag ska fira med dom nästa helg istället. Taxfreepresenter??
Just nu är jag precis hemkommen från en korrefest på Kantorsgatan. Min kantorstid känns som så länge sen, men lite nostalgi är det över det stället...
Drack bara en cider för imorrn är det plugg som gäller. Nu när alla presentationer är över är det hårdkörning tills tentan på onsdag.
Hoppas bara att den här förkylningen jag dragit på mig inte blir värre. Har kännt mig lite småfebrig till och från nämligen. Ne, sova var det...Natti.


Riktigt roande

Något väldigt kul hände precis. Fick ett sms från älsklingens storebror, vilket inte hör till vanligheterna.

"Tjena tjejen, läget? Vill du snacka? Är vid datorn om 30 min."

Uppenbarligen kan han inte hålla i sär sina flirtar med sin brorsas flickvän. Fick mig ett väldigt gott skratt i alla fall! Jag fnissar nästan fortfarande. Ett bra sätt att avsluta pluggdagen på!