Hilarious!!!

Just looooove this guy!


Update

Jag vet, jag är tråkig. Men jag har haft kul.

Älsklingen har startat ölbryggeri här hemma och hela kvällen har han diskat glasflaskor och nu steriliserar han dem i ugnen. Han håller sig i alla fall sysselsatt! Nej, nu måste jag titta på Antikrundan som jag precis har missat! Tur att svt lägger upp alla sina program på nätet! :D


För att reda ut några saker


Jag var på arbetsintervju förra veckan. Det gick bra! Tjejen som intervjuade mig var snäll och lätt att prata med. Jag sökte allså en tjänst som extraarbetare på ett Willys som ska öppna här i Uppsala i april. De sa att de skulle svara inom tre veckor. Det som är lite pinsamt är att hon jag var på intervju hos hade ringt min chef på mitt nuvarande jobb. Jag har liksom inte sagt till dem att jag har sökt en annan tjänst och jag hade inte gett några referenser på intervjun. Men eftersom jag redan jobbar inom Willys tog min chef det ganska bra tror jag och pratade bra om mig. Nu får ni hoppas att jag får det här jobbet! Det vore så skönt att slippa pendla till Sollentuna bara för att jobba varannan helg.

Fashion against AIDS

image157Var ute efter ett par grå jeans och hittade dessa för endast 198 pix på H&M. Superbra! De är jättesköna också! Jag passade också på att stödja H&M's ADIS-kampanj och köpte denna T-shirt, designad av Henrik Vibskov. I kassan lade de ner ett paket kondomer och en liten informationsbroshyr från rfsu i påsen. Verkligen bra kampanj tycker jag! Diademet och örhängena jag har på mig på bilden ( jag vet, de syns knappt) fick jag med mig hem från Indiska. Eftersom jag hade presentkort på H&M kan man säga att jag fått en hel outfit för bara 58 kr. Det ni! ;)

Jag vet att jag ser lite sur ut på bilden, men måste man va på topp jämt?















Cancelled

image156Fick precis reda på att dagens enda föreläsning är inställd. Bra! Då slipper jag ha dåligt samvete för att jag ändå inte hade tänkt att gå på den. Måste ta itu med lite restlabrapporter från förra kursen. Det har redan gått alldeles för lång tid...

För att säga något om helgen var den bra! Åt middag på Uplands i fredags där de varje fredag säljer jättebilliga drinkar och de har en låååång drinklista! Efter det blev det, nästan spontant, utgång på ÖG. Det var kul, även om dansgolvet efter hand förvandlandes till något som mer liknade publikhavet på en konsert inbyggt i en ångbastu. På lördan kom min syster på besök och vi gav oss ut på stan en sväng. I söndags blev det lite jobb. Inte min helg egentligen, men vem säger nej till några timmar med 100% OB?