Ny blogg

När jag flyttar till Holland flyttar jag även bloggplats. Jag har smygstartat redan nu och skriver om allt som har med Holland-resan där i! Gå till thisisida.blogspot.com!


Yey!

Idag blev jag erbjuden ett rum i Holland! Rummet var med eget kök, eller kokvrå snarare, men dusch och toa får jag dela med sju andra. Känns bra att veta att man har någonstans att bo i alla fall och på bilderna jag fick verkade faktiskt rummet helt okej. Dessutom låg rummet på "rätt sida stan", dvs åt det hållet där mitt universitet ligger.

Sen har jag och Björn köpt biljetter tur och retur till Berlin i januari. Ska bli kul att åka dit med honom och att få hälsa på Norris och uppleva staden en gång till. Gillar verkligen Berlin.

Så nu känns det ganska bra. Trots deppvädret och allt plugg! :)

Clap to this!

I helgen var det meningen att jag skulle ha åkt ner till Malmö för att hälsa på Sanna och gå på hennes inflyttningsfest. Så blev inte fallet, eftersom jag helt enkelt inte hade råd. Så medans de andra va där nere fick jag roa mig på att gå på Smålands nation och titta på Veronica Maggio istället! Vi va där tidigt eftersom vi trodde det skulle bli mycket folk och den snälla vakten sa till oss att om vi gick till puben skulle vi komma in till klubben och spelningen direkt därifrån. Utan att behöva stå i kö. Ibland får man ha lite tur tycker jag, puben blev nämligen full strax efter vi kom dit och de stängde ingången och resten som kom vi snällt ställa sig i kön istället. Inget inträde behövde vi ju betala heller! Spelningen va bra, men bufflig som spelningar ska vara. Vi stod nästan längst fram också! Jag hade kul helt enkelt!