Summer alright

Jobb, regn, jobb...
Idag och imorgon är jag ledig från jobbet så jag ska passa på att vila upp mig lite för sedan kommer mitt tio-dagar-i-sträck-schema sätta full fart. Uäh! Men när jag härdat mig igenom det så är det mindre än en vecka kvar till jag får mina tre veckors semester! Första vecka åker jag antagligen upp till B's pappa och hälsar på och sedan, om det vill sig, hämtar mamma och O upp mig där så följer jag med dem till Norge i en vecka. Norgeresan är ganska obestämd än så länge, hänger på lite andra grejer nämligen...
Jag och B planerar att dra iväg till Grekland en vecka också precis innan skolan drar igång. Närmare bestämt Zakynthos hade vi tänkt oss. Längtar verkligen utomlands!

image132
Zakynthos

'Cause that is fucking teamwork

Jag och B tittade precis på Tenacious D-filmen, The Pick of Destiny. Haha, den var faktiskt kul! Gillar man vad Tenacious D vanligen gör bör man absolut se den. Lite pucko och skruvad men rolig!


Ojoj

Tiden går fort när man har roligt. Eller nått!
I veckan har det avverkas ett födelsedagsfirande, ett Uppsalabesök, en 24h-kryssning, två fiskekvällar, ett blodprov och tre jobbdagar.
Resultat: en lite trött Ida.
Så nu ska jag bege mig till sängen och läsa lite i min bok. Djävulen bär Prada är det just nu. Ingenting jag hade planerat att läsa faktiskt, men jag hittade den här hemma när jag var på bokjakt och nu är jag fast. Sen får man väl se filmen också. Även om filmer alltid är sämre än böckerna...

Natti!

Uppis i mitt hjärta

Sitter i Uppsala nu och bloggar. Jag och B bestämde oss för att ta en tur upp över dan för att vattna blommor, kolla posten och så... Usch vad vuxet det låter! Hur som helst, nu har klockan blivit en del ju... Vi får se om vi kanske sover över här också. Vi har varit på Rusta också och köpt solcellslampor! Kanske blir lite mysigt... Jag gillar verkligen vår lägenhet. Jag skulle vilja kunna flytta med den hem på sommaren. Det skulle vara perfekt! Tänk alla grillfester vi skulle kunna ha!

Jag var till vårdcentralen imorse också och lämnade två rör blod. Tydligen är det jätteviktigt att man är där innan klockan tio om man ska kolla sin järnmättnad. Don't ask me why! Ni medicinare/farmacevter kanske vet?

Fiskemästaren

Idag åkte mamma, jag B och O ut på Edsviken en sväng och fiskade lite med båten. Och vem fick inte den enda fisken? Inte nog med det, det var det största gäddan jag någonsin fått också (inte för att jag fiskar superofta men ändå...). Drygt 4 kg vägde den och var 87 cm lång. Fast lite slemmiga tycker jag att de är...
gädda

Sverige

5-0 till Sverige, haha. Det är nästan för bra för att vara sant ju. I och för sig mot Island, men ändå? Strålande sätt att avsluta denna nationaldag.

Det blev ingen Linnéträdgård för oss idag, men vi knatade upp till Botaniska trädgården istället och strosade runt lite. Efter det slog vi oss ner i Stadsparken med halva Uppsalas befolkning som också tyckte det var ett bra sätt att njuta av solen och inta picnic denna dag. Jag har nog brännt mig lite idag, trots solkräm! Stackars bleka jag... Men jag ska nog härdas.

I helgen vankas det utgång gånger två verkar det som. Inte mig emot! Jobbar visserligen på lördag, men det ska nog gå bra. Imorrn tar vi vårt pick och pack och kanin och sticker hem till Sollentuna lite mer definitivt för den här sommaren. Kan jag inte få ta med lägenheten hem också?  

Ut i solen med er!

Du gamla, du fria... Grattis Sverige. Eller nått.
Jag ska fira nationaldagen med en rundtur i Uppsala tänkte jag. Besök i Linnéträdgården och Botaniska eventuellt... Kanske en lunch i Stadsparken. Njuta av solen ska jag göra i alla fall! Och ikväll ska det ju hejas på Sverige framför TV,n. Nu har vi fått en ny, fin, stor TV också. Vi får väl hoppas att Sverige har bättre koll än Danmark på säkerhetsrutinerna bara!
Ne, skäms på er om ni sitter vid datorn och läser blogg. Ut i solen med er! ;)

Woopidoooo

Några små förändringar av bloggens utseende bara. Natti natti!


Segis med ledig

39721-126Så nu är det DET. Sommarlov, hihi! Det hade pratats om att alla X2:or, alltså alla i samma årkurs som läser samma program som jag, skulle förfesta tillsammans med lite grill i ekonomikumparken igår. Det var när det var sol och fint ute vi pratade om det. Buäh, igår var det kallt och regnigt. Så vi flyttade helt enkelt hela firandet till vår lägenhet. Det var ganska bra uppslutning och kul blev det ju! När ungefär hälften av oss vill dra oss mot Stockholms nationen öste regnet ner ute... Så lite blöt blev man så att säga, men vi hade kul ändå. ( Bilder på facebook för er som är intresserade ;) ).  När en lite överförfriskad och dyblöt (ännu värre än på väg ut) Ida kom hem igen satt Y (såklart), A och B och tittade på OC. Haha, vilka knäppisar! ;) Men jag hängde på så klart! Men gud va skönt det var att få SOVA sen. Jag har gjort det halva dan idag också!