Cloverfield

Jag säger bara - Se den!

image175

Six years

Idag firar jag och älsklingen sexårsdag. Vi brukar alltid gå ut och äta gott på resturang på våra årsdagar och den här gången hade vi bestämt oss för grekiskt på Tzaziki. Igår skulle vi boka bord, men så var det fullbokat! Antiklimax! Vi va så inställda på att äta där, så vi gick dit samma kväll istället! Maten var riktigt god! Ikväll ser vi på bio istället, någonting måste vi ju ändå göra. Tills dess - tentaplugg.

Fix

Idag har det varit en riktigt fixardag för min del. Upp ur sängen i tid, gjorde mig iordning och rättade en restlabbrapport. Sedan blev det ner på stan för att framkalla ett foto, eftersom det krävdes en bild på sig själv till ansökan för utlandsstudier som jag skulle lämna in. Under timmen jag fick vänta gick jag till Macoteket och köpte mig en svart iPod nano! Någon gång måste det ju vara min tur med och jag kanske tom förtjänar en efter aimage174tt ha skrivit två tentor... Hur som, för att matcha nya iPoden köpte jag ett par svarta Keds från Nilsons med. Sedan cyklade jag upp till Ångström där jag skulle fixa ett registerutdrag till ansökan, men kansliet var stängt. Som tur var kunde jag fixa ett på BMC istället, där jag också lämnade in labbrapporten. Vidare till EBC där jag tillslut kunde lämna in min ansökan. Vid det laget var jag superhungrig så det var bara att ge sig av hem och steka på några laxköttbullar.

Sen ville jag såklart leka med min nya iPod och helt plötsligt var det dags för oss att packa ihop kaninerna och gå till veterinären. Farbror Hellström gav diagnosen löss eller ringorm. Troligast ringorm efter som det såg ut som det, men stället det satt på var mer som parasiter. Så vi får behandla för båda. Kaninerna fick varsin spruta. De va jätteduktiga! Och en till ska de få nästa vecka. Sprutorna är mot lössen. För ringormen ska vi köpa salva och smörja in två gånger om dagen i 6-8 veckor!!! Ingen mysig svamp det där inte... Dessutom tror veterinären att jag kan ha fått det med, eftersom jag fått ett mystiskt, torrt, cirkelformat utslag på armen. Blir farbror doktor för mig med alltså. Sweet. Dessutom fick vi ju lov att i princip sanera hela köket och alla kaninprylar när vi kom hem, för att få bort alla små äckliga svamprester, inklusive att gå till tvättstugan för att tvätta alla mattor...

Så så har min dag sett ut. Jo, just det. Min dator segade ihop totalt också, fast efter lite resning i autostaren och på skrivbordet ( kastade bara några gb skräpfiler...) så verkar den vara glad igen!
Nu ska jag nog pyssla lite med iTunes. Det är mycket man ska lära sig...

Uppsala

Det har känts lite konstig nu efter att sista tentan är över, man har så mycket tid. Vaddå, måste jag inte åka till skolan och plugga idag? Nej, jag kunde sova imorse. Och igår morse för den delen med. Idag bestämde vi oss för att ta en liten promenad in till stan. Det va skönt att gå omkring där utan att ha något egentligt ärende. Jag tog några foton och tydligen var det paddeltävling i Fyrisån. På vägen hem köpte vi med oss sushi som vi åt framför tv'n sen. Love sushi!

              

Movies

image169I helgen har jag betat av två filmer som jag velat se länge, Juno och Once. Båda var väldigt bra, även om de är ganska olika. Såg precis på Once och jag gillar verkligen känslan i filmen och musiken är underbar. Bäst tycker jag om Falling slowly som ju fick en Oscar.












Några utav de fulaste djurarterna...

... om jag får nominera dem själv. Avsaknad av hår i allmänhet är väl inte något jag direkt fördrar, speciellt inte dessa två. Ändå fascineras jag av dem på något underligt vis.

En Aye Aye och en nakenråtta.




GAVLI SCTM P FYW HKR DENQ

Igår, efter att ha suttit i skolan hela dagen och pluggat, blev det Andra chansen hos M och lite bubbel! Asti är så gott! Sen blev det även lite Singstar och dansmattor. Jättekul! Det slutade med att vi körde Tekken med dansmattorn, rena rama träningspasset! Sjukt jobbigt! Idag orkade jag inte åka till skolan och plugga, så har suttit hemma en del. Ingen supereffektiv dag, men jag är så omotiverad. Blä. Jag hoppas det går bra imorrn i alla fall. Tänkte gå igenom alla aminosyror lite nu, sen tänker jag inte plugga nått mer. Så det så.

Härlig vecka!

image166

Heaven

En sån här beställde jag på systembolaget idag!
image165
Haha, står på infon från
Westons hemsida att den är "Suitable for vegetarians, vegans and coeliacs".

Tre gula bananer

Jag hatar dubbade reklamer. Men den här är så kul!!! :D


Raj Raj

Nour El-Refai har fått lite kritik för hennes prestation i Melodifestivalen, men är det någon som har sett hennes program Raj Raj? De tjejerna är så otroligt, pinsamt roliga! Tänkte lägga upp ett YouTube-klipp, men jag vet inte riktigt vilket jag ska välja... Men får bli det här då.


Nu har jag bokat biljetter

Långhelg i Cambridge i maj med världens bästa L! Kan det bli bättre?
image164