Norrlands

Igår hade Mosbrickan tänkt att äta julbord på Uthgård. Trevligt som en liten avslutning innan vi drar hos åt varsitt håll för att fira jul. Så vi möttes där, tog ett bord och ställde oss i kön. Men då (!), då kom det fram att ingen av oss egentligen inte alls var sugen på julmat. Som man inte kommer få nog av det i alla fall. Jag har redan ätit två redan! Så vi tog vårt pick och pack, struntade i Uthgårds lama julbord och stack till Orvars. Det var sista kvällen de hade öppet innan jul. Orvars sviker aldrig. God (!) cider, bästa vitlöksburgaren Robbo och alltid smarriga efterrätter till superpris! Det gjorde vi f-n så bra!

Jag tror han tycker om oss lite i alla fall

Kursen jag har läst nu är så annorlunda med dem jag brukar läsa. Vi har haft en en så gemytlig känsla. Vi är bara tjugo stycken på kursen och man har fått en riktig klasskänsla i det lilla, lilla klassrummet. Vår föreläsare är så personlig! Läste just ett mail från honom. Citerat:

"I just wanted to let all of you know how excited I am about the course. There is a lot of participation, good questions in class, amazing assignments, interest for the topics ... You are a dream class for me!"

Föreläsaren kunde i princip allas namn efter första dagen. På mina "vanliga" kurser är det ovanligt om föreläsaren lär sig ens namn överhuvudtaget.

Spelas flitigt just nu!


tankartankartankaromalltochingenting

Jag har ingen lust att skriva Beteendegenetik-arbetet som ska lämnas in i morgon. Jag har ingen lust att vara förkyld längre. Inget lust att hosta upp slem tills jag spyr. Jag vill ha min röst tillbaka. Jag vill inte vara en jävla kraxande kråka. Jag vill inte sitta här och känna mig allmänt rastlös och ovillig att ta itu med saker. Det finns loads and load to do. Diskberget i köket för att ta ett exempel. Sen skolan. Beteendegenetiken är en besvikelse. Aldrig mer kvällskurs. Måste ta itu med mitt stora projekt nu. Femton sidor om "Evolution of Colour genes". Evolutionär genetik. Kommer sakna EBC. Lyssnar på Säkert! för första gången nu. Typ en halv låt har jag hört och det låter lovande. Glad pop! Men jag är fortfarande rastlös. Min finger äcklar mig. Nageln är nästan av. Tejpar den. Hatar att byta tejpen. Ryser bara vid tanken. När som helst ramlar den av. Känner fortfarande av mitt revben ibland. Måste ha varit en spricka eller nått, annars skulle jag väl inte känna något forfarande? Jävla halsslem. Jävla röst som sviker. Läkerol - makes people talk. Yeah right, funkar apa. Kaffet är kallt. Jag är mätt fast jag inte ätit middag, problemet med sena luncher. Vi ska äta soppa när B kommer hem från simningen. Men jag är inte hungrig. Vilket jävla blaj jag håller på med. Skriver om allt och ingenting. Imorgon ska vi äta julbord på Uthgård. Jag har redan ätit två julbord. Men det blir trevligt. Kärnan av vårt gäng så att säga. Mosbrickangänget. Vill ha min röst tillbaka. Syrran kommer på besök på onsdag. Mysigt! Hon ska sova här. Vet inte vad jag ska köpa till henne i julklapp. Mamma hade inte tid att prata med mig i telefon. Jag är fortfarande störande rastlös. Jag vill göra nått kul! Jag skulle vilja åka till Åre på studentveckorna. Men vi har tenta. Tydligen finns det platser kvar. Konstigt. Förra året tog de slut på en kvart typ. Ska jag ta tag i disken? Blä. Borde ta tag i Beteendegenetiken. Problemet är att jag måste hitta på själv. Jag har tappat den förmågan. Kreativitet? Vad är det? Den egenskapen har försvunnit för länge sen... Man ska designa ett eget experiment/försök typ utifrån någon artikel. Gillar i allmänhet inte beteendegenetikartiklar. Hur mäter man beteende liksom? Jaja, det görs. Jag vet! Men är trött på den där kursen. Aldrig mer kvällskurs. Kan vi göra något kul i helgen tjejer? Jag vill göra något kul. Jag vill ha en vit jul. Snö och mysigt. Nu är det bara kallt och frostigt. Nu kommer älsklingen hem. Han säger att han inte heller är hungrig. Ingen soppa! Nu är jag lite gladare! En riktigt härligt poppig låt kom. Säkert! fortfarande. Nu ska jag sluta. Puss.

Och fuck blogg.se som inte funkar när man ska posta sina inlägg...Detta är alltså aningen försenat. Puss igen.


Köp aldrig aldrig aldrig någonsin en päls!

Ärligt, jag fattar inte att folk kan behandla djur så här. Filmen i länken är bland det vidrigaste jag har sett. Kolla inte om ni är känsliga, jag varnar er redan nu. Man mår illa! Men jag vill bara få uttrycka mitt hat mot dessa människor som kan behandla djur på det här sättet. Fy fan!

--Länken--

Ibland har man det bra

Hemkommen efter en lång arbetsdag med långa resvägar bjuds man på värsta mysmiddagen av älsklingen. Rosor hade han köpt med! Avokadoförrätt med skagenröra, räkor och rom. Hälleflundra på planka till huvudrätt. Mumsimumma! Love you, honey!

Men hade vi inte kul?

Tack för igår allihop! Kom hit snart igen tjejer! Jag hade en superkväll, really!


Outstanding

Amanda gjorde Hallelujah minst lika bra som Jeff Buckley. Jag och mitt Idol-sällskap skrattade när vi kom på oss själva, "Vi kan ju inte gråta till Idol!".