Jag tror att de gillar varandra

image148

Pubrunda

Så var min pubrundeoskuld tagen. Igår var det nämligen X-pubrunda och ska man gå måste man ju göra det ordenligt. Eller hur? Ca 70 st x:are tror jag att vi blev och kvällen var riktigt, riktigt kul! Och blöt. Första nationerna gick i ett rykande tempo, ca 15 min per nation. Vi hamnde ändå lite efter de andra så vi hoppade en nation och hade tid att inta lite proviant! Riktigt dimmig kväll blev det. Mycket märkpenna. Mycket öl/cider. Rena turen att vi lyckades ta oss hem och en riktig bedrift att vara i skolan kl nio imorse för upprop på den nya kursen. Ojojoj. Kulkulkul. Men det dröjer nog trots allt ett bra tag innan jag ger mig på det där igen.

Idas resultat:

X X X X X X X X X X X X X

( 9 st av 13 möjliga )

Mina bästa vänner

image147

Sad, but true. Utan de här två överlever jag inte tider som dessa. Man kan säga att vi har ett "love-hate relationship".

Plugg på helgen s#?&r!!!

Nu blir det andra, a n d r a, helgen i rad jag kommer bege mig upp i ottan både lördag- och söndagmorgon för att cykla bort till skolan. Det är i n t e så kul. Jag vill ha sovmorgon och sova tills man vaknar av sig själv och äta god, lång frukost och kolla på morgonTV. Jag vill kunna följa med ut på kvällarna och göra vad jag vill, dricka vad jag vill och komma hem hur sent jag vill. U t a n att behöva känna ångest för att jag måste upp tidigt och vara pigg och fräsch för en heldag intensivt plugg. Nu känner jag mig bara trött och hängig efter den h ä r dagens studier och planerar snarast att bege mig mot sängen. T u r att nästa tenta inte är förrän i januari!

There's nothing like a Robbo

Igår skrev jag tenta nummer två, så nu har jag bara en kvar! Yey! För att fira lite och framför allt belöna oss själva lite drog vi till Orvars och åt Robboburgare, drack öl ( okej Westons/Stowford för min del) och kollade in matchen på storbild. Mycket bra drag av oss tycker jag faktiskt! Stämningen god, vitlökshalten alltid lika hög som på Orvarsvis och sällskapet gott. Älska klyshor! (haha) Vår gamle vapendragare N hängde på också, så det var som the old days. Fast nu. Eller då. Ni fattar va?

På begäran

Jag måste ju hålla vad jag lovar, så här kommer ett par bilder på det ommöblerade köket. Köpte nya mattor och en löpare till bordet på Hemtex idag också. Den i stan ska bygga om eller något så de har 50% på allt i butiken! Tips, tips!
kök3kök

Schrödingers katt

Imorrn var det tenta igen då. Kvantmekanik. Nog om det.

Roligare är att vi fick ett litet ryck och möblerade om i köket! Riktigt lyckat måste jag säga, varför gjorde vi inte så från början? Bordet står nu vid fönstret under kökslampan. Så nu slipper vi problemet med att flytta den, haha. Kaninen står mot väggen där bordet stod. Ser mycket mysigare ut nu tycker jag! Tänk att så litet kan gör en glad!

Ett steg närmare lättnaden

Första tentan avklarad den här tentaperioden. Motivationen inför den här tentan var ju inte direkt på topp, så blev bara en dags tentapluggande. Trots det tror jag det kan gå vägen, svarade i princip på allt så några poäng måste jag ju få ihop! Nästa tenta på onsdag, den värsta den här gången. Bara kötta tills dess alltså... När jag cyklade hem ifrån tentan hade jag oturen att komma mitt i ett hageloväder. Hagelblandat regn. Svinkallt var det, och blåste gjorde det också. Värsta cyklen turen på evigheter! Plaskblöt och isfrusen Ida var det som kom hem. Tur att man har en snäll pojkvän som tar hand om en när man kommer hem!

Här är vårt nya tillskott förresten. Åtta veckor kaninbebis. Skruttan ska hon heta. Alla som vet hur stor Leo är (gosedjuret) ser att hon inte alls är så stor än! Riktig sötiskanin!
image143

Som alla andra

Eftersom det verkar poppis att blogga om Kanelbullens dag får väl inte jag vara sämre. Jag var ju självklart inte sämre än att jag köpte en kanelbulle idag i skolans kafeteria. Väldans god var den, vill jag tillägga. Hur som, någon begåvad människa hade tryckt upp "erbjudande"-skyltar och satt upp i kafeterian. En bulle kostade 9 kronor. På lappen stod något i stil med "Bjud dina vänner på bullar. Köp fem stycken för 45 kronor". Vad är poängen likom?

Groggy Kanin

Stackars lilla Pricken ligger i sin bur och försöker förtvivlat ta sig upp på benen, men han bara välter över på andra sidan och ligger och sprattlar. Stackar ninen har fått vara hos veterinären och fått sina kulor borttagna. Nu är han mer än groggy och kan inte få igång motoriken ordentligt. Stackars liten.